Følger du med på hvem som ser på LinkedIn-profilen din? Sannsynligheten er stor for at du har dukket opp i ulike søk den siste tiden. Kanskje er det noen som søker etter akkurat det du kan? Eller det er noen som ønsker å utvide sitt profesjonelle nettverk? Kanskje en tidligere kollega eller studiekamerat? Hva skjedde? Tok de kontakt – eller ikke?

Uansett om du liker det eller ikke: Du har gitt et førsteinntrykk basert på profilbildet og innholdet i din profil. CVen på LinkedIn er solid, anbefalinger og positive omtaler fra kolleger og kunder er på plass. Men hva med profilbildet? Er det like profesjonelt som din erfaring tilsier?

La meg hjelpe deg å med å få tatt profilbilder som gir det beste førsteinntrykket og som understreker den profesjonaliteten du er kjent for. Les mer om profilbilder her.

alexander-lie.jpg