16. oktober i år fotograferte jeg 48 personer på én dag i forbindelse med SBN 2018 - SAP User Conference på X Meeting Point på Hellerudsletta. Det er 4. gang jeg er med på SBN-konferansen, og det er alltid like morsomt.

Det er naturligvis utfordrende å fotografere så mange mennesker på en dag. Det som gjør det morsomt, er at hver enkelt person kommer til meg med sine helt unike erfaringer, kulturbakgrunn og personlighet. Det gjør det ekstra spennende. I løpet av noen minutter blir vi kjent nok til at de senker skuldrene og får frem det uttrykket jeg leter etter. Jeg ser alltid frem til disse marathon-øktene med fotografering fra tidlig om morgen til langt utpå ettermiddagen.

De jeg fotograferer setter stor pris på å få muligheten til å få tatt et profesjonelt profilbilde som de kan bruke i forbindelse med nettsider, sosiale medier, konferansedeltagelse og jobbsøknader.

Flere av bedriftene jeg har vært i kontakt med på disse konferansene har senere leid meg inn til å ta bilder av sine ansatte på fast basis, og det er alltid hyggelige henvendelser å få!

Ønsker du tilbud på bedriftsfotografering? Les mer her

Klar til fotografering!

Klar til fotografering!

Deltagerne på SBN 2018 – SAP-konferansen – var svært fornøyde med sine nye headshots.

Deltagerne på SBN 2018 – SAP-konferansen – var svært fornøyde med sine nye headshots.