headshotcrew.jpg

Et profesjonelt utført profilbilde, også kalt headshot, er uvurderlig for deg som søker jobb eller på annen måte ønsker å vise din beste side. Dette er bilder for bruk på LinkedIn, nettsider eller annet jobbrelatert.

Vi jobber målrettet sammen for å få frem de beste bildene. Jeg bruker flere forskjellige teknikker for å hjelpe deg til å se best mulig ut og signalisere det du ønsker. Jeg ønsker at du skal se selvsikker ut, men samtidig være en som kunder, arbeidsgivere og andre ønsker å ta kontakt med.

Headshot Crew Associate

Jeg er Associate (partner) i den amerikanske fotografen Peter Hurley's Headshot Crew. Dette er en internasjonal gruppe med over 15 000 fotografer som spesialiserer seg på headshots og annen portrettfotografering. Headshot Crew Associates har jobbet tett med Peter Hurley for å bygge opp en portfolio som han kan godkjenne og stille seg bak kvalitetsmessig. Det er i dag rundt 90 associates totalt på verdensbasis, og jeg er den første i Norge.

 

STÅR PROFILBILDET I VEIEN FOR DINE MULIGHETER?

 

SELVSIKKERHET

Selvsikkerheten kommer fra øynene. Jeg jobber med konkrete og forståelige teknikker som gir deg et mer selvsikkert uttrykk på bildene. Kombinert med tilgjengelighet og vennlighet finner vi balansen du trenger for å fremstå best mulig.

TILGJENGELIGHET

Tilgjengelighet er en kombinasjon av kroppspråk og smil. Ikke alle smil er like. Om smilet ser kunstig ut kan du glemme å se ut som om du er en tilnærmelig og vennlig person. Hos meg trenger du ikke å tenke på å smile. Det kommer som en naturlig konsekvens av at vi jobber målrettet sammen!

BUDSKAP

Hva ønsker du å formidle med ditt profilbilde?

Gir ditt nåværende profilbilde den effekten du ønsker, eller koster det deg muligheter?

Hjelper profilbildet ditt deg for å få den jobben du ønsker deg?

Svært god opplevelse i studio under fotografering, Profesjonelle resultater basert på utprøvd metodikk. Flink med folk og rask og profesjonell ferdigstillelse av bildene. Kan anbefales.
— Kjetil Andreas Vedøy, Arbeidsmiljøsenteret
 

PRISER OG LEVERING

 

HEADSHOT SESSION I STUDIO

2250,–

Ingen begrensning på tid – vi bruker den tiden vi trenger for å få de aller beste bildene. Du kan bruke ulike antrekk og vi bruker forskjellige bakgrunner for å få god variasjon på bildene.

  • På forhånd får du detaljert informasjon om hvordan du bør forberede deg + tips om klær, sminke.
  • En-til-en session med utvelgelse av bilder samme dag.
  • Retusjerte bilder koster 400,- ink. mva. per stk.
  • Bildene leveres både høyoppløselige og for LinkedIn.
  • High-end retusjering.
  • Velg selv hvor mange bilder du vil kjøpe.
  • Rask levering av ferdige bilder!
BESTILL HER

Utvelgelse og levering av bildene

Når fotograferingen er ferdig, setter vi oss ned i ro og mak for sammen å plukke ut de bildene du vil kjøpe.

Siden alle har sine egne behov, betaler du kun for det antallet bilder du ønsker.

Bildene koster kr. 400,- ink mva per stk.

Bildene du velger ut vil bli retusjert og klargjort slik at du kan bruke dem både høyoppløselig (f.eks. til utskrift eller trykk) og på sosiale medier. De ferdig, retusjerte versjonene deles med deg via Dropbox som JPG-filer og du kan laste dem ned derfra.

Bilder for sosiale medier

Sammen med de høyoppløselige bildene får du også bilder som er beskåret kvadratisk og lagret i 500x500 pixler, for bruk i sosiale medier som LinkedIn og Facebook. Dette får du med uten ekstra kostnad.

 
 

Bestill fotografering (online booking)

Her kan du booke tid direkte. Om du ønsker mer info først kan du sende meg en e-post på foto@isee.no.

Kristoffer is a joy to work with! Incredibly professional, with skills, knowledge and abilities that are unsurpassed in the business. I highly recommend Kristoffer to anyone looking for a photographer who gets a great result done fast and efficiently.
— Jørgen Hesselberg, Co-Founder at Comparative Agility, Author of "Unlocking Agility"
Kristoffer er en veldig profesjonell og hyggelig fotograf som jeg anbefaler på det varmeste. God på å få frem folks beste sider og gi råd ift hva som gir et bra bilde til f.eks. sosiale medier. God menneskekjenner og flink til å skape en avslappet, morsom og interessant fotoseanse.
— Cecilie Wessel, Innovasjon Norge
Tusen takk for flotte bilder :) Dette gikk fort og effektivt, kan anbefales.
— ‎Nicklas Martinsson, NAV Pensjon
 
 
Behaglig och kul fotosession med Kristoffer som är en mästare på att få fram de uttryck som “gör sig på bild”. Rekommenderas på det starkaste, tusen tack Kristoffer!
— Camilla Nilsson, Agrinos

ks@isee.no
Kristoffer is probably the only photographer on the HeadshotCrew who got promoted from Associate to Mentor within a month. Kristoffer’s work speaks volumes and he is now considered as one of the best headshot photographers in the business today.
— Maurice Jager

Studio

Fotograferingen foregår i Studio Metro på Grünerløkka eller Kolonihaven Studio i Hausmannsgate, begge i Oslo. Vi tar forbehold om tilgjengelig tid i studioene (normalt ikke noe problem om man booker i god tid).

Vi kan også komme til din bedrift i Østlandsområdet dersom flere ansatte skal fotograferes. Ta kontakt for pris på dette.

Tidsbruk

Jeg setter av minst 2 timer til fotograferingen – hvor lang tid vi bruker er individuelt. Det viktige er at vi får bilder du blir fornøyd med og kan bruke i en profesjonell sammenheng.

 
Studio Metro i Herslebs gate 14, Oslo. Inngangen er i Lakkegata (se etter skiltet i vinduet).

Studio Metro i Herslebs gate 14, Oslo. Inngangen er i Lakkegata (se etter skiltet i vinduet).


Les hva kundene sier:

 
Kristoffer kan faget sitt og det merkes raskt. En morsom og lærerik opplevelse, med et sluttresultat som jeg ble veldig fornøyd med.
— Henning Nilsen, Waterlogic Norge AS
 
Kristoffer gjorde det så enkelt att slappna av framför kameran något jag trodde skulle bli svårt. Tusen tack för en kul och lärorik fotosession och tack för det fantastiska samtalet om allt mellan himmel och jord. Kristoffer är en fantastisk person och verkligen en professionell fotograf som jag kan rekommendera på det varmaste.
— Peter Adolfsson, Resurs Bank
2017-10-30-peter-adolfsson12881.jpg
 
2017-11-27-bergljot-byre-093.jpg
Jeg er mektig imponert av Kristoffers evne til å ta headshots. Jeg sitter igjen med kunnskap om egne trekk og framtoning, samt ikke minst fantastiske bilder. Gjennom coaching og humor rådgir han deg gjennom sesjonen. Anbefales på det sterkeste til alle som ønsker profesjonelle bilder.
— Bergljot Byre, Telia Norge AS
 
Trenger du et bilde til din CV, Linkedin profil, hjemmeside eller til din blogg så kan jeg anbefale Kristoffer på det varmeste fordi han er meget profesjonell og samtidig morsom å jobbe sammen med. Han skaper et trygt arbeidsrom med humor som fører frem gode resultater. Lite visste jeg om viktigheten av å bruke ulike bilder med ulik utstråling til forskjellige formål. Jeg hadde en gledelig opplevelse da jeg trengte nytt bilde til Linkedin og var fast bestemt på at jeg ville bruke en som kunne få frem «meg på mitt beste».
Kristoffer leverer kvalitet og har de beste verktøy for å hjelpe deg til å velge de rette bildene etterpå. Det er garantert at jeg vil bruke hans ekspertise igjen og det anbefaler jeg deg også å gjøre. Tusen takk for samarbeidet og mine flotte fantastiske bilder.
— Maria Bjerge
 
2018-09-10-kjersti-s-vedum-039.jpg
Kristoffer er en særdeles hyggelig, profesjonell og dyktig fotograf. Jeg er svært imponert over hans profesjonelle arbeidsform , hans kunnskap om fotografering og hans øyne for detaljer. Han var også svært rask med levering av det jeg forespurte og ga den ekstra servicen som jeg var svært takknemlig for.Jeg vil anbefale Kristoffer på det varmeste!
— Kjersti Slagsvold Vedum, Skagerak PP
 
Jeg er veldig godt fornøyd med både opplevelsen og resultatet fra fotograferingen med Kristoffer. Bildene ble fine, Kristoffer leverte raskt og jeg hadde en hyggelig og lærerik liten time i studio.
— Kjersti B. Neumann, Statoil
Flink til å skape en avslappet atmosfære, også for en som ikke liker å bli tatt bilder av.
Bra jobbet!
— Reinert Engelschiøn Vigtel
Kristoffer er en fotograf som skaper en god atmosfære og gjør tiden i studio til en morsom opplevelse, samtidig som man får flotte profesjonelle bilder.
— Øivin Hofgaard
Kristoffer var profesjonell, hyggelig og fikk fram lysten til å gjøre et godt bilde. Bestilte CV-bilde, men i ettertid ville jeg ha spandert litt mer tid for dette var moro!
— Kristian Espeland
Dette var både gøy, lærerikt og gav et resultat jeg var topp fornøyd med!
— Jarle Henriksen
Proff, effektiv og hyggelig. Får en til å fremstå som god utgave av seg selv :-) Rask levering. Anbefales!
— Lise Kari Berg
Skal du ta nye bilder til sosiale medier, så er Kristoffer mannen. Han er profesjonell og vet hva som skal til for å hente frem din personlighet og ditt ekte bilde, anbefales!
— Per Kristian Gabler
Om du trenger proffe bilder til sosiale medier anbefales dette stedet på det sterkeste!!
— Faisal Rauf
Kristoffer jobber på en profesjonell men samtidig herlig avslappet måte – og det virker! Skaper en fin atmosfære
— Anne Herlofson
studiometro-02.jpg