De ansatte er de viktigste selgerne for bedriftens produkter og tjenester – uansett om de jobber med salg eller ikke. Alle som har med kunder eller potensielle kunder å gjøre har en unik mulighet til å påvirke inntrykket som gis.

De ansatte er bedriftens ansikt utad, og de bør fremstå så profesjonelle som mulig. Oppdaterte profilbilder av høy kvalitet etterlater et solid og profesjonelt inntrykk hos de som besøker nettsidene deres, og som besker de ansattes profiler i sosiale medier.

Profilbilder på nettsiden, i sosiale medier og i interne kommunikasjonskanaler bør være samsvarende i stil og uttrykk. Slik fremstår de ansatte på best mulig måte, uansett kanal. Mer om bedriftsfotografering

 
Da vi trengte nye bilder til alle ansatte tok vi kontakt med Kristoffer. Og det er ingen tvil om at vi er fornøyd med det valget. Han er presis og en utrolig dyktig fotograf. Alle på kontoret var strålende fornøyd med resultatet. Neste gang vi trenger en fotograf er valget enkelt.
— Martin Gisvold, Alfred Berg Kapitalforvaltning
 
bedriftsfotografering-alfred-berg.jpeg