Når vi møtes i studio, bruker jeg flere forskjellige teknikker for å hjelpe deg til å se best mulig ut og signalisere det du ønsker. Jeg ønsker at du skal se selvsikker ut, men samtidig være en som kunder, arbeidsgivere og andre ønsker å ta kontakt med.

Her er det flere ting som spiller inn:

SELVSIKKERHET

Selvsikkerheten kommer fra øynene. Jeg jobber med konkrete og forståelige teknikker som gir deg et mer selvsikkert uttrykk på bildene. Kombinert med tilgjengelighet og vennlighet finner vi balansen du trenger for å fremstå best mulig.

TILGJENGELIGHET

Tilgjengelighet er en kombinasjon av kroppspråk og smil. Ikke alle smil er like. Om smilet ser kunstig ut kan du glemme å se ut som om du er en tilnærmelig og vennlig person. Hos meg trenger du ikke å tenke på å smile. Det kommer som en naturlig konsekvens av at vi jobber målrettet sammen!

BUDSKAP

Hva ønsker du å formidle med ditt profilbilde? Gir ditt nåværende profilbilde den effekten du ønsker, eller koster det deg muligheter? Hjelper profilbildet ditt deg for å få den jobben du ønsker deg?

Lær mer om headshots