headshotcrew.jpg

Et profesjonelt utført profilbilde, også kalt headshot, er uvurderlig for deg som søker jobb eller på annen måte ønsker å vise din beste side. Dette er bilder for bruk på LinkedIn, nettsider eller annet jobbrelatert.

Vi jobber målrettet sammen for å få frem de beste bildene. Jeg bruker flere forskjellige teknikker for å hjelpe deg til å se best mulig ut og signalisere det du ønsker. Jeg ønsker at du skal se selvsikker ut, men samtidig være en som kunder, arbeidsgivere og andre ønsker å ta kontakt med.

Headshot Crew Associate & Mentor

Jeg er Associate (partner) og Mentor i den amerikanske fotografen Peter Hurley's Headshot Crew. Dette er en internasjonal gruppe med over 12 000 fotografer som spesialiserer seg på headshots og annen portrettfotografering. Headshot Crew Associates har jobbet tett med Peter Hurley for å bygge opp en portfolio som han kan godkjenne og stille seg bak kvalitetsmessig. Det er i dag rundt 70 associates totalt på verdensbasis, og jeg er den første i Norge. Av disse er det rundt 20 som er mentorer.

 

STÅR PROFILBILDET I VEIEN FOR DINE MULIGHETER?

 

SELVSIKKERHET

Selvsikkerheten kommer fra øynene. Jeg jobber med konkrete og forståelige teknikker som gir deg et mer selvsikkert uttrykk på bildene. Kombinert med tilgjengelighet og vennlighet finner vi balansen du trenger for å fremstå best mulig.

TILGJENGELIGHET

Tilgjengelighet er en kombinasjon av kroppspråk og smil. Ikke alle smil er like. Om smilet ser kunstig ut kan du glemme å se ut som om du er en tilnærmelig og vennlig person. Hos meg trenger du ikke å tenke på å smile. Det kommer som en naturlig konsekvens av at vi jobber målrettet sammen!

BUDSKAP

Hva ønsker du å formidle med ditt profilbilde?

Gir ditt nåværende profilbilde den effekten du ønsker, eller koster det deg muligheter?

Hjelper profilbildet ditt deg for å få den jobben du ønsker deg?

Svært god opplevelse i studio under fotografering, Profesjonelle resultater basert på utprøvd metodikk. Flink med folk og rask og profesjonell ferdigstillelse av bildene. Kan anbefales.
— Kjetil Andreas Vedøy, Arbeidsmiljøsenteret
 

PRISER

EKSPRESS

2750,–

En rask headshot session for deg som ønsker å få et godt profilbilde på svært kort tid.

 • Inntil 30 minutter fotografering
 • 3 ferdig retusjerte bilder inkludert
 • De samme bildene tilpasset for LinkedIn
 • Velg selv hvor mange bilder du vil bestille
 • Ekstra retusjerte bilder koster 400,- ink. mva. per stk.
 • Rask levering av ferdige bilder!
BESTILL HER

Standard

3850,–

For deg som ønsker å gå mer i dybden og lære mer om hvordan du ser best ut på bilder.

 • Inntil 60 minutter fotografering
 • 4 ferdig retusjerte bilder inkludert
 • De samme bildene tilpasset for LinkedIn
 • Tid til å jobbe mer med uttrykk
 • Tid til flere antrekk og bakgrunner.
 • Velg selv hvor mange bilder du vil bestille
 • Ekstra retusjerte bilder koster 400,- ink. mva. per stk.
 • Rask levering av ferdige bilder!
BESTILL HER

EKSPERT

4950,–

Ta deg tid til virkelig å gå i dybden og få både headshots og portretter i halvfigur med flere ulike uttrykk og antrekk.

 • Inntil 90 minutter fotografering
 • Både headshots og portretter i halvfigur
 • 6 ferdig retusjerte bilder inkludert
 • De samme bildene tilpasset for LinkedIn
 • Tid til å jobbe mer med uttrykk
 • Tid til flere antrekk og bakgrunner
 • Velg selv hvor mange bilder du vil bestille
 • Ekstra retusjerte bilder koster 400,- ink. mva. per stk.
 • Rask levering av ferdige bilder!
BESTILL HER
 
Kristoffer is a joy to work with! Incredibly professional, with skills, knowledge and abilities that are unsurpassed in the business. I highly recommend Kristoffer to anyone looking for a photographer who gets a great result done fast and efficiently.
— Jørgen Hesselberg, Co-Founder at Comparative Agility, Author of "Unlocking Agility"
 

Bestill fotografering (online booking)

Her kan du booke tid direkte. Om du ønsker mer info først kan du sende meg en e-post på foto@isee.no.

Kristoffer er en veldig profesjonell og hyggelig fotograf som jeg anbefaler på det varmeste. God på å få frem folks beste sider og gi råd ift hva som gir et bra bilde til f.eks. sosiale medier. God menneskekjenner og flink til å skape en avslappet, morsom og interessant fotoseanse.
— Cecilie Wessel, Innovasjon Norge
Tusen takk for flotte bilder :) Dette gikk fort og effektivt, kan anbefales.
— ‎Nicklas Martinsson, NAV Pensjon

index.png

Levering av bildene

Når fotograferingen er ferdig, plukker jeg ut de beste bildene og legger på et nettsted der du kan logge på med passord. Disse bildene vil være lavoppløselige og ikke redigerte.

På nettstedet kan du i ro og mak velge ut din favorittbilder ved å markere dem med et hjerte. De bildene du velger ut vil bli retusjert og klargjort slik at du kan bruke dem både høyoppløselig (f.eks. til utskrift) og på sosiale medier. De ferdig, retusjerte versjonene lastes opp på samme nettside som JPG-filer og du kan laste dem ned derfra.

Bilder for sosiale medier

Sammen med de høyoppløselige bildene får du også bilder som er beskåret kvadratisk og lagret i 500x500 pixler, for bruk i sosiale medier som LinkedIn og Facebook. Dette får du med uten ekstra kostnad.

 

Praktisk informasjon

Se nederst på siden for praktisk informasjon som er nyttig å vite før du kommer.


Behaglig och kul fotosession med Kristoffer som är en mästare på att få fram de uttryck som “gör sig på bild”. Rekommenderas på det starkaste, tusen tack Kristoffer!
— Camilla Nilsson, Agrinos

Praktisk informasjon om Headshots

Klær

Ta gjerne med noen ulike antrekk, som matcher det du ønsker å formidle gjennom bildene. Unngå klær med sterke farger og kompliserte mønstre. Avhengig av hva du vil signalisere kan det være riktig med dress, skjorte og slips, bare skjorte, T-skjorte el.l. Dette bestemmer du og du kan gjerne ta med klær i ulike stiler slik at du får bilder som kan brukes profesjonelt og andre som kan brukes f.eks. på Facebook og andre sosiale medier.

ks@isee.no

Klesforslag for kvinner

 • Sort topp

 • Hvit topp

 • Ulike fargede topper (ulike halser)

 • Unngå kraftige farger og kompliserte mønster

 • Evt dressjakke om det passer til din bransje

Klesforslag for menn

 • Hvit / lys T-skjorte (gjerne både rund og v-hals)

 • Sort / mørk T-skjorte

 • Ulike ensfargede skjorter (helst ikke for mye mønster eller kraver med andre farger/striper)

 • Evt dressjakke og/eller slips om det passer til din bransje

Sminke

For kvinner anbefaler jeg at du kommer med den sminken du normalt bruker. Det bør likevel ikke være for mye sminke, siden vi er ute etter et naturlig og profesjonelt utseende. Unngå mineralsminke, da det reflekterer lyset jeg benytter i studio.

 • Mascara - JA

 • Leppestift som ligger nær din naturlige leppefarge - JA

 • Ikke bruk for mye pudder over evt. foundation.
  Digitale bilder er skarpe og for mye pudder vil vises på bildene (svært vanskelig å retusjere)

 • Vurder om du skal få lagt sminken profesjonelt (be dem i så fall om å legge naturlig makeup)

 • Urenheter, småsår el.l. fjernes enkelt med retusjering, så ikke tenk på det :)

Hår

Håret bør være naturlig og komfortabelt, men lett stylet. Det kan være lurt å booke en time hos frisøren for å få ordnet håret samme dag som du skal til oss. Har du langt hår kan det hende jeg ber deg sette det opp i hestehale underveis. Det ser ofte veldig bra ut på ansiktsportretter. Hestehalen bør da stikke ut omtrent midt bak på hodet.

Leveranse

Etter fotograferingen plukker jeg ut de bildene jeg synes er best og legger disse ut på en passordbeskyttet nettside. Der kan du se gjennom bildene og plukke ut de du ønsker. Når du har plukket ut bildene du vil ha, retusjerer vi disse og legger dem opp i høyoppløselige versjoner som du kan laste ned og bruke som du ønsker. Du betaler per bilde og det er ingen begrensning på hvor mange bilder du kan velge.

Retusjering

Hvert bilde blir fargejustert og lett retusjert. Dvs. at jeg fikser på f.eks. sminke som ikke er jevn og andre midlertidige ting som urenheter i huden, hår som ligger feil osv. Jeg tilstreber et naturlig utseende og endrer ikke på utseendet ditt.

Stil på bildene

Vi har primært to bakgrunner vi benytter til headshots: Hvit eller grå/sort. Du velger selv hva du ønsker –- dette avhenger av bruken og selvfølgelig også av din personlige smak. Vi kan ta bilder med ulike bakgrunner samme dag.

ks@isee.no
Kristoffer is probably the only photographer on the HeadshotCrew who got promoted from Associate to Mentor within a month. Kristoffer’s work speaks volumes and he is now considered as one of the best headshot photographers in the business today.
— Maurice Jager

Studio

Fotograferingen foregår i Studio Metro på Grünerløkka eller Kolonihaven Studio i Hausmannsgate, begge i Oslo. Vi tar forbehold om tilgjengelig tid i studioene (normalt ikke noe problem om man booker i god tid).

Vi kan også komme til din bedrift i Østlandsområdet dersom flere ansatte skal fotograferes. Ta kontakt for pris på dette.

Tidsbruk

Vi setter av 30–90 minutter til fotograferingen – hvor lang tid vi bruker er individuelt og avhenger av pakken du velger. Det viktige er at vi får bilder du blir fornøyd med og kan bruke i en profesjonell sammenheng.

 
Studio Metro i Herslebs gate 14, Oslo. Inngangen er i Lakkegata (se etter skiltet i vinduet).

Studio Metro i Herslebs gate 14, Oslo. Inngangen er i Lakkegata (se etter skiltet i vinduet).


Les hva kundene sier:

 
Kristoffer kan faget sitt og det merkes raskt. En morsom og lærerik opplevelse, med et sluttresultat som jeg ble veldig fornøyd med.
— Henning Nilsen, Waterlogic Norge AS
 
Kristoffer gjorde det så enkelt att slappna av framför kameran något jag trodde skulle bli svårt. Tusen tack för en kul och lärorik fotosession och tack för det fantastiska samtalet om allt mellan himmel och jord. Kristoffer är en fantastisk person och verkligen en professionell fotograf som jag kan rekommendera på det varmaste.
— Peter Adolfsson, Resurs Bank
2017-10-30-peter-adolfsson12881.jpg
 
2017-11-27-bergljot-byre-093.jpg
Jeg er mektig imponert av Kristoffers evne til å ta headshots. Jeg sitter igjen med kunnskap om egne trekk og framtoning, samt ikke minst fantastiske bilder. Gjennom coaching og humor rådgir han deg gjennom sesjonen. Anbefales på det sterkeste til alle som ønsker profesjonelle bilder.
— Bergljot Byre, Telia Norge AS
 
Trenger du et bilde til din CV, Linkedin profil, hjemmeside eller til din blogg så kan jeg anbefale Kristoffer på det varmeste fordi han er meget proffesjonell og samtidig morsom å jobbe sammen med. Han skaper et trygt arbeidsrom med humor som fører frem gode resultater. Lite visste jeg om viktigheten av å bruke ulike bilder med ulik utstråling til forskjellige formål. Jeg hadde en gledelig opplevelse da jeg trengte nytt bilde til Linkedin og var fast bestemt på at jeg ville bruke en som kunne få frem «meg på mitt beste».
Kristoffer leverer kvalitet og har de beste verktøy for å hjelpe deg til å velge de rette bildene etterpå. Det er garantert at jeg vil bruke hans ekspertise igjen og det anbefaler jeg deg også å gjøre. Tusen takk for samarbeidet og mine flotte fantastiske bilder.
— Maria Bjerge
 
2018-09-10-kjersti-s-vedum-039.jpg
Kristoffer er en særdeles hyggelig, profesjonell og dyktig fotograf. Jeg er svært imponert over hans profesjonelle arbeidsform , hans kunnskap om fotografering og hans øyne for detaljer. Han var også svært rask med levering av det jeg forespurte og ga den ekstra servicen som jeg var svært takknemlig for.Jeg vil anbefale Kristoffer på det varmeste!
— Kjersti Slagsvold Vedum, Skagerak PP
 
Jeg er veldig godt fornøyd med både opplevelsen og resultatet fra fotograferingen med Kristoffer. Bildene ble fine, Kristoffer leverte raskt og jeg hadde en hyggelig og lærerik liten time i studio.
— Kjersti B. Neumann, Statoil
Flink til å skape en avslappet atmosfære, også for en som ikke liker å bli tatt bilder av.
Bra jobbet!
— Reinert Engelschiøn Vigtel
Kristoffer er en fotograf som skaper en god atmosfære og gjør tiden i studio til en morsom opplevelse, samtidig som man får flotte profesjonelle bilder.
— Øivin Hofgaard
Kristoffer var profesjonell, hyggelig og fikk fram lysten til å gjøre et godt bilde. Bestilte CV-bilde, men i ettertid ville jeg ha spandert litt mer tid for dette var moro!
— Kristian Espeland
Dette var både gøy, lærerikt og gav et resultat jeg var topp fornøyd med!
— Jarle Henriksen
Proff, effektiv og hyggelig. Får en til å fremstå som god utgave av seg selv :-) Rask levering. Anbefales!
— Lise Kari Berg
Skal du ta nye bilder til sosiale medier, så er Kristoffer mannen. Han er profesjonell og vet hva som skal til for å hente frem din personlighet og ditt ekte bilde, anbefales!
— Per Kristian Gabler
Om du trenger proffe bilder til sosiale medier anbefales dette stedet på det sterkeste!!
— Faisal Rauf
Kristoffer jobber på en profesjonell men samtidig herlig avslappet måte – og det virker! Skaper en fin atmosfære
— Anne Herlofson
studiometro-02.jpg