De beste profilbildene er de med ekte uttrykk

De beste profilbildene er de med ekte uttrykk

Det er mange faktorer som må klaffe når du skal få til et fantastisk profilbilde: Klær, lyssetting, hår, sminke, vinkel, posering osv. Den aller viktigste faktoren er imidlertid personens uttrykk – ingen tvil!

Hvorfor ta et profesjonelt headshot?

Hvorfor ta et profesjonelt headshot?

Konkurransen på arbeidsmarkedet blir bare tøffere og tøffere. Bruker du et profesjonelt profilbilde på LinkedIn, Twitter og andre steder der du kommuniserer vil du fremstå som mer seriøs og en som tar på alvor hvordan hun eller han fremstår.

Headshot Crew Associate

Headshot Crew Associate

18. desember ble jeg endelig akseptert som Associate (partner) i den amerikanske fotografen Peter Hurley's Headshot Crew. Dette er en internasjonal gruppe med over 10.000 fotografer som spesialiserer seg på headshots og annen portrettfotografering.

 

 

Din personlige branding på nett starter med profilbildet

Din personlige branding på nett starter med profilbildet

Det er mange faktorer som avgjør suksess i sosiale medier. En av de viktigste er profilbildet. Et profesjonelt profilbilde (headshot) må vise deg fra din beste side, og som du vet har du ikke mange sekundene på å gjøre et godt førsteinntrykk.

 

 

Jeg vant Headshot of the Week

Headshot Crew har en ukentlig konkurranse for sine medlemmer, kalt "Headshot of the Week". Her konkurrerer medlemmene om det beste profilbildet og vinneren plukkes av Headshot-fotograf Peter Hurley.

Tilbakeblikk

Tilbakeblikk

For et år siden var jeg på Bahamas for å lære mer om fotografering fra noen av verdens beste fotografer. Vi gjorde mye forskjellig, bl.a. hadde vi en hel dag med to modeller, stylister, makeup-artister og assistenter. Moro!

Svenskjævel

Svenskjævel

I forbindelse med Filmvåren 2014 på Filmens Hus, fotograferte jeg regissør og manusforfatter for filmen Svenskjævel, Ronnie Sandahl. Bildet ble brukt i filmmagasinet Cinema nr. 1-2015.

Charlotte Blom for Cinema

Charlotte Blom for Cinema

Charlotte Blom er filmregissør og manusforfatter - nå aktuell med kinofilmen «Staying Alive». Portrettet ble tatt for filmmagasinet Cinema i forbindelse med et intervju.

Espen Klouman Høiner

Espen Klouman Høiner

Espen Klouman Høiner er i disse dager aktuell på NRK med storsatsningen «Kampen om Tungtvannet». Jeg fotograferte ham for filmmagasinet Cinema.