Sosiale medier er ikke lenger en mulighet, men en helt avgjørende faktor i din personlige branding. Hvordan du presenterer deg på nett blir viktigere og viktigere for å få den jobben du ønsker det eller signere den kontrakten du har jobbet for.

Det er mange faktorer som avgjør suksess i sosiale medier. En av de viktigste er profilbildet. Et profesjonelt profilbilde (headshot) må vise deg fra din beste side, og som du vet har du ikke mange sekundene på å gjøre et godt førsteinntrykk.

Hva signaliserer ditt profilbilde?

Et headshot bør fremstille deg selvsikker, men samtidig vennlig og tillitsvekkende. Har du en selfie som profilbilde? Et bilde tatt av en kollega «opp mot veggen»? Da er det definitivt på tide å gjøre noe med det!

Et skikkelig headshot kan være det som får deg litt høyere opp i bunken hos potensielle arbeidsgivere. Det gir også dine kunder troen på at du er en person som vet hva du driver med.

Her ser du noen eksempler på headshots jeg har tatt i det siste.

Hvordan vil du fremstå?

Bestill din headshot session her

Internasjonalt anerkjent

Her er en video med min mentor og gode venn Peter Hurley som snakker et av elementene i et godt headshot - squinching. Jeg har studert med Peter i et par år nå, og i desember 2015 ble jeg akseptert som en av under 70 associates (partnere) i hans Headshot Crew (det er totalt ca 9000 medlemmer i denne gruppen). Jeg er den første Associate i Norge og fotograferer fra et studio sentralt i Oslo.