Din personlige branding på nett starter med profilbildet

Din personlige branding på nett starter med profilbildet

Det er mange faktorer som avgjør suksess i sosiale medier. En av de viktigste er profilbildet. Et profesjonelt profilbilde (headshot) må vise deg fra din beste side, og som du vet har du ikke mange sekundene på å gjøre et godt førsteinntrykk.

 

 

Jeg vant Headshot of the Week

Headshot Crew har en ukentlig konkurranse for sine medlemmer, kalt "Headshot of the Week". Her konkurrerer medlemmene om det beste profilbildet og vinneren plukkes av Headshot-fotograf Peter Hurley.

Tilbakeblikk

Tilbakeblikk

For et år siden var jeg på Bahamas for å lære mer om fotografering fra noen av verdens beste fotografer. Vi gjorde mye forskjellig, bl.a. hadde vi en hel dag med to modeller, stylister, makeup-artister og assistenter. Moro!

Svenskjævel

Svenskjævel

I forbindelse med Filmvåren 2014 på Filmens Hus, fotograferte jeg regissør og manusforfatter for filmen Svenskjævel, Ronnie Sandahl. Bildet ble brukt i filmmagasinet Cinema nr. 1-2015.

Charlotte Blom for Cinema

Charlotte Blom for Cinema

Charlotte Blom er filmregissør og manusforfatter - nå aktuell med kinofilmen «Staying Alive». Portrettet ble tatt for filmmagasinet Cinema i forbindelse med et intervju.

Espen Klouman Høiner

Espen Klouman Høiner

Espen Klouman Høiner er i disse dager aktuell på NRK med storsatsningen «Kampen om Tungtvannet». Jeg fotograferte ham for filmmagasinet Cinema.

Bryllup i Sverige

Bryllup i Sverige

Lørdag 16. august 2014 var jeg på plass for å fotografere Mathias og Prisca som giftet seg i Skee kirke i Sverige. Kirken er fra 1200-tallet og en av de flotteste middelalderkirkene jeg har sett.

Diamantbryllup

Diamantbryllup

Det er ikke ofte jeg får anledning til å ta bilder i et diamantbryllup, men det skjedde altså i sommer. 

Stuntaudition i Moss

Stuntaudition i Moss

I august arrangerte stuntskolen ISA i Moss audition for nye elever. Cinemas journalist og jeg fulgte gjengen gjennom dagen.