En dag som bare er deres

La meg være med dere og forevige den store dagen. Dere kan velge mellom alt fra bilder av brudeparet til heldags fotografering der jeg følger dere gjennom forberedelser til vielse og gjennom kveldens festligheter.

Jeg legger vekt på å ta bilder dere kan henge på veggen eller bruke i album, men også på å dokumentere dagen forøvrig. Øyeblikk mellom gjestene. Kaken, kjolen, blomstene og alt det andre som gjør dagen spesiell – og som dagen etter kun er minner.

Kunne ikke hatt en bedre fotograf på vår bryllupsdag. Ikke bare ble bildene helt utrolige men Kristoffer fanger også personligheten og gjør noe helt eget!
— Kari-Anne og Jonas
 

Ditt bryllup

Du skal gifte deg! Dette er deres store dag – dagen for å feire kjærligheten dere har for hverandre. Jeg er glad for å kunne være med på dette spesielle øyeblikket for dere, og sørge for at det blir foreviget. Bryllupsdagen vil bli fylt med glede, forventning og begeistring. Men mest av alt: Av øyeblikk som forteller en historie: Historien om dere. Fra forberedelsene hvor mor eller venninnene hjelper til med kjolen, sminke og sko - til øyeblikket   når du ser din utkårede stå å vente på deg. Jeg er med hele veien for å fange historien.

 

Så mye å planlegge!

Som du sikkert allerede har oppdaget: Å planlegge et bryllup kan være overveldende! Alt fra kjole, invitasjoner og blomster, til borddekorasjoner, catering og musikk. Det er så mye som skal til for at dagen skal bli så fantastisk som du har sett den for deg. En av de beste måtene jeg kan hjelpe deg på er å sette opp en tidslinje for dagen. Bruk meg gjerne for å sørge for at de fotograferingen blir tatt hensyn til i tidsplanen. Du vil kanskje velge tradisjonelle bryllupsbilder, eller kanskje dere ønsker en såkalt «first look». Hva du velger vil endre rekkefølgen på fotograferingen. Men ikke vær urolig, jeg bistår deg gjennom prosessen, enten via telefon eller e-post, slik at du kan finne frem til den beste måten å organisere dagen på.

 
Tusen takk for en uforglemmelig opplevelse i forbindelse med vårt bryllup! Din profesjonalitet og lune personlighet gjorde det hele trygt, morsomt og avslappet slik at vi kunne bare nyte dagen.
— Heidi og Jan Terje
 

Bryllupsdagen er her!

Endelig er den her – bryllupsdagen. Du har sommerfugler i magen. De siste detaljene er på plass. Trekk pusten dypt og ha det moro! Min stil er fotojournalistisk, kombinert med artistiske portrettbilder. Jeg vil bevege meg rundt ganske mye for å finne de beste vinklene og for å fange de beste uttrykkene. Akkurat som med studiofotografering så tror jeg på et tett samarbeid med mine kunder. Om du har ideer, eller detaljer du ikke vil jeg skal gå glipp av – la meg få høre om det. Husk, dagen er unik. Nyt den til fulle og stol på at jeg vil skape de bildene du kommer til å elske.

 

Detaljer

Et bryllup har mange detaljer: Kjolen, ringene, blomster, sko og dekorasjoner. Jeg legger mest vekt på menneskene i bryllupet - dere og de dere omgir dere med på denne store dagen. Samtidig går det an å fange detaljene – de gjør seg veldig godt som dekorative elementer i album, på Facebook eller på takkekortene.

 
Vi spurte Kristoffer om å ta bryllupsbildene våre, og vi er veldig fornøyde med det han leverte. Selve fotograferingen var raskt og profesjonelt utført. Vi kan anbefale Kristoffer videre til deg som trenger bryllupsfotograf.
— Camilla og Carl-Fredrik

Ta kontakt i dag

Bruk skjemaet for å kontakte meg om bryllupsbilder. Jeg tar kontakt med deg så snart jeg kan for å avtale et møte.
Gleder meg til å treffe dere!